Om oss

Hej och välkommen till vår sida…

 

Vad vi sysslar med:

Uppsättning av väg skyltar och väg portaler och reklam\ bygg skyltar (byte, reparation, montage av skyltar eller väg portaler).

Konsult arbete och säkerhets planering inför trafik omledning eller väg avstängning vid väg arbeten och\eller evenemang.

Roadtrax initierar, utvecklar och genomför evenemang projekt så som medverkande vid och biträde åt företrädelsevis företag och andra juridiska personer i samband med event\projekt samt andra kontakter med leverantörer och kunder.

Inköp, försäljning och uthyrning av skyltar (väg skyltar, reklam skyltar) och väg avstängnings material.

Ritning av trafik anordnings planer- en plan ritning över trafikföringen i ett vägarbetsområde, som visar hur utmärkning med vägmärken, vägmarkeringar samt skydd för trafikantgrupper och andra anordningar ska utföras.

Utställning\etablering av väg avstängning material och skyltning inför en vägarbete och\eller avstängning inför en evenemangs område.

 

4 days ago

Roadtrax AB

Lite Gp-link ometablering idag.
Tack Svevia
...

View on Facebook

5 days ago

Roadtrax AB

Lastning på Arlanda Måndag eftermiddag av 2 st betong fundament och 2 st "L" mast, leverans och montering i centrala Helsingborg direkt på Tisdag morgon.
Nu är det "bara" att åka hem 😅
Trevligt med lite sträck körning. 👍
#apcoa
...

View on Facebook

4 weeks ago

Roadtrax AB

Gott Nytt År och God Fortsättning till er alla!
Hoppas ni har haft en underbart års slut.
Vi har klarat av ett Ny År till med trafik avstängningar i city i samband med midnatts firandet vid slottet. Känns jätte bra! Stort tack till alla inblandade för all hjälp och stöd och en riktigt fin planering. Allt fungerade utmärkt!
...

View on Facebook

1 month ago

Roadtrax AB

God Jul önskar alla vi er alla! ❤️🤶
#connybielefeldt
#anabielefeldt
#perbjörk
...

View on Facebook

1 month ago

Roadtrax AB

Nattens arbete med portal uppsättning, flytt av befintliga skyltar och nedmontering av gammal portal. Vägen kommer att ändras i ett snar framtid, refug flyttas och då kommer allt det nya att stämma med verkligheten.
Tack Håkan!
...

View on Facebook