Om oss

Roadtrax AB är ett fristående åkeri utöver det vanliga. Förutom planering och utförande av transporter med hänsyn till miljöeffektivitet och tidskrav, erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom trafik säkerhet, trafik avstängningar, vägvisning (portal och analog och digital skylt uppsättning), bygg skyltar, evenemang säkerhet och mycket mer.

Vi är certifierade och godkända för att utföra arbeten på alla typer av vägar och anläggningar och uppfyller alla krav i branschen.

Vad vi sysslar med:

Uppsättning av väg skyltar och väg portaler och reklam\ bygg skyltar (byte, reparation, montage av skyltar eller väg portaler).

Konsult arbete och säkerhets planering inför trafik omledning eller väg avstängning vid väg arbeten och\eller evenemang.

Roadtrax initierar, utvecklar och genomför evenemang projekt så som medverkande vid och biträde åt företrädelsevis företag och andra juridiska personer i samband med event\projekt samt andra kontakter med leverantörer och kunder.

Inköp, försäljning och uthyrning av skyltar (väg skyltar, reklam skyltar) och väg avstängnings material.

Ritning av trafik anordnings planer- en plan ritning över trafikföringen i ett vägarbetsområde, som visar hur utmärkning med vägmärken, vägmarkeringar samt skydd för trafikantgrupper och andra anordningar ska utföras.

Utställning\etablering av väg avstängning material och skyltning inför en vägarbete och\eller avstängning inför en evenemangs område.

1 day ago

Roadtrax AB
Blev en lång Fredag med många ändringar, diskussioner och tills slut ett helt ny lösning. Ibland kan man se nackdelar med att vara morgon pigg. Många fler arbets timmar på ett dygn än kroppen har styrka för.Tur att vi hade hjälp ute på plats, annars hade vi behövt jobba många fler timmar. Det tackar vi för.Fortsättning på Måndag... #ramirent #safepass #tungavstängning ...
View on Facebook

2 days ago

Roadtrax AB
Lite natt jobb med DB65 och DB100 i Arninge. Nu är den nya påfarts rampen från Arninge TRP öppet norrut. ...
View on Facebook

2 weeks ago

Roadtrax AB
Snart är det dags att säga hej till en ny större bebis. Spännande!#kranbil #roadtrax ...
View on Facebook

2 weeks ago

Roadtrax AB
En annorlunda uppgift. Etablering barriär till 20% på Klara Östra Kyrkogatan medans det resterande 80% fick ställas ut på kyrkogården. Utmaningen va att hitta en lösning för etableringen på kyrkogården utan att använda kranbilen. Inte populärt att köra med en tung Kranbil på kyrkogårdens grusvägar.Trågt, känsligt, träd, gravsten, snö som döljer mycket... en hel del att tänka på.Komplett safepass system med Zonepaneler och ToppUp, belysning, grindar... Löste sig med vår smidiga lila 3.5 ton hjullastare. 👍Tog en liten stund men allt löste sig suveränt. En till nöjd kund. Tack Ramirent för förtroendet och utmaningen.#kranbil #roadtrax #ramirent #safepass ...
View on Facebook

3 weeks ago

Roadtrax AB
Nattens arbete med ometablering av GP-link och trafik omledning. Många enheter på plats ; TMA- bilar, kranbilar, servicebilar och arbetsledning, maskiner som röjer snö och linje målning. Samarbete på hög nivå. #svevia #trafikavstängning #trafikomledning #GPlink #kranbil #roadtrax ...
View on Facebook