Om oss

Roadtrax AB är ett fristående åkeri utöver det vanliga. Förutom planering och utförande av transporter med hänsyn till miljöeffektivitet och tidskrav, erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom trafik säkerhet, trafik avstängningar, vägvisning (portal och analog och digital skylt uppsättning), bygg skyltar, evenemang säkerhet och mycket mer.

Vi är certifierade och godkända för att utföra arbeten på alla typer av vägar och anläggningar och uppfyller alla krav i branschen.

Vad vi sysslar med:

Uppsättning av väg skyltar och väg portaler och reklam\ bygg skyltar (byte, reparation, montage av skyltar eller väg portaler).

Konsult arbete och säkerhets planering inför trafik omledning eller väg avstängning vid väg arbeten och\eller evenemang.

Roadtrax initierar, utvecklar och genomför evenemang projekt så som medverkande vid och biträde åt företrädelsevis företag och andra juridiska personer i samband med event\projekt samt andra kontakter med leverantörer och kunder.

Inköp, försäljning och uthyrning av skyltar (väg skyltar, reklam skyltar) och väg avstängnings material.

Ritning av trafik anordnings planer- en plan ritning över trafikföringen i ett vägarbetsområde, som visar hur utmärkning med vägmärken, vägmarkeringar samt skydd för trafikantgrupper och andra anordningar ska utföras.

Utställning\etablering av väg avstängning material och skyltning inför en vägarbete och\eller avstängning inför en evenemangs område.

This message is only visible to admins.

Problem displaying Facebook posts. Backup cache in use.
Click to show error

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException

4 months ago

Roadtrax AB

Nattens arbete de Gp-link. Förbereder omledning E18 Arninge TRP.
#kranbil #avstängning #trafiksäkerhet #roadtrax #APV #trafikverket #gplink #E18
...

View on Facebook

4 months ago

Roadtrax AB

Diverse uppdrag åt olika kunder. Samma mål: säkerhet.
Tung avstängning, Skyltning, farthinder.
#roadtrax #kranbil #trafikavstängning #deltablock #safepass #skyltar #gplink
...

View on Facebook

4 months ago

Roadtrax AB

Kabel dragning
#roadtrax #perbjörk #kranbil
...

View on Facebook

4 months ago

Roadtrax AB

Per ute på Vaxholm i det fina vädret med det 3 axliga kran växlare och skopa. . Jobbar hårt med att laga en trasig elkabel. Grävning och återställning.
#kranbil #grävning #kranväxlare #roadtrax
...

View on Facebook

4 months ago

Roadtrax AB

Granit block och containrar fick det bli denna vecka. ...

View on Facebook