Om oss

Roadtrax AB är ett fristående åkeri utöver det vanliga. Förutom planering och utförande av transporter med hänsyn till miljöeffektivitet och tidskrav, erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom trafik säkerhet, trafik avstängningar, vägvisning (portal och analog och digital skylt uppsättning), bygg skyltar, evenemang säkerhet och mycket mer.

Vi är certifierade och godkända för att utföra arbeten på alla typer av vägar och anläggningar och uppfyller alla krav i branschen.

Vad vi sysslar med:

Uppsättning av väg skyltar och väg portaler och reklam\ bygg skyltar (byte, reparation, montage av skyltar eller väg portaler).

Konsult arbete och säkerhets planering inför trafik omledning eller väg avstängning vid väg arbeten och\eller evenemang.

Roadtrax initierar, utvecklar och genomför evenemang projekt så som medverkande vid och biträde åt företrädelsevis företag och andra juridiska personer i samband med event\projekt samt andra kontakter med leverantörer och kunder.

Inköp, försäljning och uthyrning av skyltar (väg skyltar, reklam skyltar) och väg avstängnings material.

Ritning av trafik anordnings planer- en plan ritning över trafikföringen i ett vägarbetsområde, som visar hur utmärkning med vägmärken, vägmarkeringar samt skydd för trafikantgrupper och andra anordningar ska utföras.

Utställning\etablering av väg avstängning material och skyltning inför en vägarbete och\eller avstängning inför en evenemangs område.

Scania G450 42tm kran

3 days ago

Roadtrax AB
Arbete på GP-link. Avetablering i Nacka, etablering i Täby. #besqab #trafikavstängning #trafikbarriär #Roadtrax #kranbil ... See MoreSee Less
View on Facebook

6 days ago

Roadtrax AB
Dagens aventyr i Västberga industry område- avetablering av trafikavstängning. Bättre att jobba på motorvägen... otroligt mycket tung trafik (inte konstigt i ett industriområde) men väldigt lite hänsyn till att det är folk ute och jobbar på vägen. Snö, äckligt, smutsigt, trångt. Nä, 5 månader kvar till bättre väder. Ser fram till det. Kunden nöjd, jobbet utfört.#rentsafe #safepass #trafiksäkerhet #Roadtrax #kranbil ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

Roadtrax AB
Provkörning 😀#Skånegata - #vintetgågata Outer Space arkitekter ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

Roadtrax AB
#Skånegatan - #vintergågataKonstverket och Projektet #MilkyWay är nu utställd på Skånegatan. 4st konstruktioner för aktivitet och lek by Fredrik Outer Space arkitekter . Belysning kommer installeras och vara klar Fredag natt.#LevandeStockholm #Stockholmsstad #Trafikkontoret ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 week ago

Roadtrax AB
Kranbilen ren och fin. Ny vecka, ny smuts 😊#Kranbil #roadtrax ... See MoreSee Less
View on Facebook