Om oss

Roadtrax AB är ett fristående åkeri utöver det vanliga. Förutom planering och utförande av transporter med hänsyn till miljöeffektivitet och tidskrav, erbjuder vi ett brett utbud av tjänster inom trafik säkerhet, trafik avstängningar, vägvisning (portal och analog och digital skylt uppsättning), bygg skyltar, evenemang säkerhet och mycket mer.

Vi är certifierade och godkända för att utföra arbeten på alla typer av vägar och anläggningar och uppfyller alla krav i branschen.

Vad vi sysslar med:

Uppsättning av väg skyltar och väg portaler och reklam\ bygg skyltar (byte, reparation, montage av skyltar eller väg portaler).

Konsult arbete och säkerhets planering inför trafik omledning eller väg avstängning vid väg arbeten och\eller evenemang.

Roadtrax initierar, utvecklar och genomför evenemang projekt så som medverkande vid och biträde åt företrädelsevis företag och andra juridiska personer i samband med event\projekt samt andra kontakter med leverantörer och kunder.

Inköp, försäljning och uthyrning av skyltar (väg skyltar, reklam skyltar) och väg avstängnings material.

Ritning av trafik anordnings planer- en plan ritning över trafikföringen i ett vägarbetsområde, som visar hur utmärkning med vägmärken, vägmarkeringar samt skydd för trafikantgrupper och andra anordningar ska utföras.

Utställning\etablering av väg avstängning material och skyltning inför en vägarbete och\eller avstängning inför en evenemangs område.

Scania G450 42tm kran

1 week ago

Roadtrax AB
Arbeten med Fordons Hinder fortsätter in i nya året.Inte mycket kvar att ställa ut. Snart kommer justeringar på agendan. ... See MoreSee Less
View on Facebook

2 weeks ago

Roadtrax AB
"Det skall vara rent och städat när vi kommer den 3 Januari, annars går det inte att få plats med kranbilen innanför avstängningen och gatan skall inte blockeras. Inget material skall finnas intill barriären så man får plats att demontera alla paneler och top-up" Svar: " Absolut, inga problem" Är på plats kl 7 imorse och det ser ut som på bilderna 😬🤔😒75% av det vi skulle hämta är borta nu. Lossning och sedan en vända till för att hämta resten av barriären. Löste sig efter ett par timmar men varför gör man inte som man säger? Bra start på året... ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Roadtrax AB
Portal montage i #Mönsterås, Småland. Lämnade Lappland kylan och snön för att åka söderut mot varmare trakter tänkte vi... -12 grader och snö, både i luften och på marken. Men allt gick jätte bra och smidigt med montaget. Jobbiga vägar att köra på även söderut. E22'an va under all kritik på morgonen.Skönt att vara på väg hem ...igen ... och stanna i vår älskade Stockholm för i år i alla fall. Får se vad nästa år erbjuder. För hoppningsvis montage sommartid 🥰😇#portal #fackverkskontruktion #svenskinfrateknik #Skanska ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Roadtrax AB
Kontors arbete #egenföretagare #kontorsarbete #påväg #Kranbil #roadtrax ... See MoreSee Less
View on Facebook

1 month ago

Roadtrax AB
Skylt monterad och klart intill väg E12 utanför Hemavan norrut. Ännu mer myggfritt/ bakteriefritt idag med men ännu vackrare! Lätt, glittrig snöfall. Temperatur mellan -24 och -29 grader. Inte alls lätt att jobba med stål utomhus. #dynniq #svenskinfrateknik #trafikverket #digitalaskyltar #fackverkskontruktion ... See MoreSee Less
View on Facebook